HANGZHOU DROGEND HET MATERIAALco. VAN TECHNOLOGIE, LTD

 

De beroeps maakt perfectie

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenHouten Drogende Kamer

Wind In de oven gedroogd Hout, Oven het Drogen de Lading van de Materiaalvorkheftruck

Van goede kwaliteit Houten Drogende Kamer voor verkoop
Van goede kwaliteit Houten Drogende Kamer voor verkoop
Wij hebben meer dan 10 ovens sinds 2011 geïnstalleerd, en wij zijn tevreden die met de ovens door technologie-Te drogen worden geleverd. Algemene Manager van NTP, Australië

—— Vince Corlett

Ik ben online Chatten Nu

Wind In de oven gedroogd Hout, Oven het Drogen de Lading van de Materiaalvorkheftruck

China Wind In de oven gedroogd Hout, Oven het Drogen de Lading van de Materiaalvorkheftruck leverancier

Grote Afbeelding :  Wind In de oven gedroogd Hout, Oven het Drogen de Lading van de Materiaalvorkheftruck

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: TECH
Certificering: CE
Modelnummer: RSJ40

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: seaworth verpakking
Levertijd: 30-60 dagen
Levering vermogen: 50 sets / maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Materialen: Aluminium en Roestvrij staal Wijze van controle: VOLLEDIG AUTOMATISCH
model: RSJ40 Capaciteit: 40m3
De media van de hitteoverdracht: warm water Species om droog te zijn: Hardhout en zachthout
land van oorsprong: China Garantie: Een jaar

Al drogende systeem van het aluminium volledig automatische 40m3 hout/houtdroger/hout drogende oven/de hout drogende kamer

 

Technische beschrijving 

Ovenafmeting & capaciteit: Modelrsj40
Ovenexterne dimensies: Breedte 4800 mm
  Diepte 6600 mm
  Hoogte 5900 mm
Oven interne afmetingen: Breedte 4400 mm
  Diepte 6400 mm
  Hoogte 4500 mm
Ovendeur: Breedte 4480 mm
  Hoogte 4550 mm
Ovencapaciteit: Ong. 40m3/corresponding aan 30mm van dikte van materiaal om droog te zijn en 20mm stickers
Type van deur: Lift-glijdende deur
Manier van lading: Vorkheftruck
   
Prestatiesgegevens: Modelrsj40
Dragende structuur: Aluminiumlegering
Het verwarmen middel: Warm water
Bevochtigingsmiddel: Koud water
Type van automatische controlesysteem: HOLZMEISTER M800B (DELHPI)
Aantal ventilators: 2 eenheden
Diameter van ventilator: 800mm
Volume van het doorgeven van lucht: 27.000 m3 /h
Motor: 3kw, klasse IP55
De elektriciteitsvraag: 6kw
Voltage & Frequentie: 380-440v, 50-60Hz
Sneeuwlading: 150 Kg/m2
Windlading:

120 km/h

 

 

 

Fucntionaldiagram:

 

Wind In de oven gedroogd Hout, Oven het Drogen de Lading van de Materiaalvorkheftruck

 

Wat droogt de Oven? Het Redeneren achter het Drogen van Hout

 

De Oven van de timmerhoutmolen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oven het drogen is een vaste praktijk in houten productiemolens en dient om de groene niveaus van de timmerhoutvochtigheid op „uitvoerbare“ waaier-vochtigheid inhoudsniveaus efficiënt te verlagen die niet in de horde problemen zullen beëindigen die door bovenmatige vochtigheidsniveaus in hout kan worden veroorzaakt.

Deze problemen omvatten het scheeftrekken en het verdraaien in dimensionaal timmerhout, het binden of het schoppen tijdens het machinaal bewerken, het ontzetten of het bekronen in een geïnstalleerde houten vloer, en zelfklevende mislukkingen in geëindigd - producten.

de op vochtigheid betrekking hebbende problemen kunnen kosten miljoenen dollars in schade elk jaar. Oven het drogen is een eerste stap in het brengen van alle houten producten op de niveaus van vochtgehalte(mc) die aan minimale op vochtigheid betrekking hebbende schade onderworpen zullen zijn.

Het oven het Drogen Proces

Timmerhout en LogboekenWanneer de bomen felled en aan een timmerhoutmolen worden gebracht, de eerste stap gewoonlijk is de logboeken te ontschepen en te sorteren door species, grootte of door eindgebruik. De logboeken voor houten bevloering worden bestemd, bijvoorbeeld, worden dan gezaagd in ruwe raad van de vereiste afmetingen die. _deze vaak scherpen of in orde maken voor lengte alvorens zij droog.

Het drogen kan of door de lucht of door ovens worden gedaan, die doorgevende verwarmde lucht gebruiken om de bovenmatige vochtigheid uit het hout sneller te verwijderen. Elke last (of ovenlading) worden gesorteerd door species en afmetingen om het proces te optimaliseren en ervoor te zorgen dat de definitieve vochtgehalteniveaus zelfs over de last zijn. Nadat het hout het correcte vochtigheidsniveau voor die species heeft bereikt, wordt het verzonden door planer en aan zijn definitieve afmetingen, sorteerde gepland om te sorteren en uit verscheepte. Voor houten bevloering of andere specifieke eindproducten, wordt het hout typisch verscheept aan een fabrikant voor het verdere schaven, verwerking, en het eindigen. De molens en de fabrikanten investeren tijd, geld en opleiding in hun het drogen processen om optimale rangproducten op de correcte vochtigheidsniveaus voor hun klanten te verstrekken.

Zo als het hout de oven op het vereiste vochtgehalteniveau verlaat, volledig is het vochtgehalteproces, juist? Het zou uitvoerbaar kunnen schijnen, maar in werkelijkheid, oven is het drogen slechts de eerste stap van life-long interactie van een houten product met vochtigheid. Oven het drogen beduidend vermindert het vochtgehalte van groen timmerhout, maar er zijn te overwegen meer.

Vochtigheid voorbij de Oven

De werkelijkheid van de aard van het hout, en inderdaad, deel van zijn aantrekkelijkheid in de loop van de eeuwen, is dat het een hygroscopisch materiaal is. _tot het volledig ver*zegelen, hout constant op elkaar in:werken met vochtigheid in zijn milieu en absorberen of bevrijden vochtigheid zonodig te vinden een saldo met zijn milieu.

Dicht onderzocht, betekent de lange, holle de celstructuur van het hout dat elke raad uit bundels van lange cellen samengesteld is (denk aan een stapel het drinken stro). In een het leven boom, functioneren die wegen om vochtigheid en voedingsmiddelen van de wortels tot de takken en de bladeren van de boom te leiden. Zodra de boom felled, beginnen die wegen te verliezen dat de vochtigheid als hout droogt. Die vochtigheid wordt natuurlijk niet vervangen aangezien het in een het leven boom zou zijn, en het de vochtigheidsniveau zal van het hout aanzienlijk dalen aangezien het droogt. Het oven het drogen proces helpt om die vochtigheid te voorschijn te halen terwijl het minimaliseren van de schade aan het hout dat de snelle veranderingen zouden kunnen veroorzaken.

Waarom is dat zo belangrijk?

Het „natte“ of groene hout functioneert niet goed voor om het even wat van kampvuren aan bouwmaterialen. Zijn prestaties als groen timmerhout kunnen onvoorspelbaar omwille van die reden onvermijdelijk vochtigheidsverlies zijn nadat de het leven boom felled. Aangezien het droogt, kan het hout verdraaien, barsten, scheeftrekken, en in zijn fysieke afmetingen krimpen, die het minder dan ideaal voor gebouwen, bevloering of houtbewerking maken. _het een aan de gang zijnde cyclus in hout.

Denk aan een spons. Wanneer een spons nat is, houdt het vochtigheid in elke gat of cel. _aangezien het drogen, het niet alleen bevrijden dat vochtigheid, het krimpen in grootte. _als het hebben in orde maken aan een functioneel vorm, als een rechthoek, het kunnen ver*draaien of krullen aangezien het drogen. _het niet, niettemin, verliezen zijn capaciteit te weer absorberen water wanneer het huidig. De fysieke afmetingen van de spons zullen veranderen telkens als het absorbeert en vochtigheid vrijgeeft.

Op dezelfde manier, kan het hout veel van zijn die vochtigheid hebben tijdens het oven het drogen proces wordt verwijderd, maar het verliest niet de capaciteit om vochtigheid weer te absorberen die in zijn milieu is. _het kunnen een direct waterbron, vochtigheid in een aangrenzend materiaal of zelfs vochtigheid in de lucht; _hout cellulair structuur klaar te absorberen om het even welk vochtigheid HET contacteren.

Zelfs wanneer het hout in de oven gedroogd is geweest, kan het een gedocumenteerd vochtgehalteniveau hebben, maar bij om het even welke stap van processafter zijn het oven-vervoer, de productie, de opslag of installatie-het mogelijk voor hout, zelfs vervaardigde houten producten, om extra vochtigheid (in een droog milieu) te verliezen of omringende vochtigheid weer te absorberen, die zijn vochtgehalteniveau en misschien zelfs zijn afmetingen veranderen. Als die vochtigheidsverhoging of daling gebeuren, bijvoorbeeld na een houten vloer is geïnstalleerd, het ontzetten, het bekronen, hiaten, of andere op vochtigheid betrekking hebbende problemen kunnen de integriteit van de vloer in gevaar brengen. Om het even welk voltooid houten project of product kan door vochtigheidsonevenwichtigheid in het gebruikte hout worden in gevaar gebracht.

Wat is de Oplossing?

Enkel aangezien de de timmerhoutmolens en fabrikanten in nauwkeurige houten vochtgehaltebeheersinstrumenten en systemen investeren, vereist elke stap van de levensduur van een houten product vochtgehaltemeting. _verder:gaan met ons houten bevloering voorbeeld, het enkel zoals belangrijk dat de bevloering installateur toe:staan elk raad bundel te acclimatiserenen aan de baan plaats milieu alvorens installatie beginnen aangezien het voor de fabrikant te ervoor zorgen de vochtgehalte nauwkeurig controleren alvorens het ver*laten de installatie.

Een nauwkeurige houten vochtigheidsmeter kan snel, nauwkeurig en betrouwbaar toezicht op houten bevloering verstrekken om ervoor te zorgen dat de geïnstalleerde vloer niet zal lijden aan op vochtigheid betrekking hebbende problemen als hierboven geïdentificeerd die. Kan non-damaging lijn van Wagnermeters van pinless houten vochtigheidsmeters metingen zonodig zo vaak nemen zonder het merken van de vloerplanken of onvolmaaktheden te veroorzaken die zichtbaar zullen worden zodra de afwerking wordt toegepast. Met nauwkeurige en huidige houten vochtgehaltemeting, kan de bevloering met verzekering worden geïnstalleerd en voor langdurig en duurzaam gebruik worden gebeëindigd.

Van bos aan def. eindig, moet zich de verhouding van het hout met vochtigheid nauwkeurig, niet alleen in de oven maar bij elke stap van de manier aan zijn definitief gebruik begrijpen en worden gemeten.

 

 

 

FAQ:

1. Hoe te om grootte en capaciteit ovens te kiezen?

_het af:hangen op tijd voor drogen cyclus, en volume te drogen per cyclus of maand.

2. Hoe lang elke drogende cyclus doet neem.

_het af:hangen op specie, grootte van hout, vochtgehalte alvorens drogen, en vochtgehalte na drogen.

3. Wat dat voor installatie van ovens moet worden gedaan?

Om concrete stichting volgens de tekeningen van de verkoper te voltooien, en macht en watervoorziening in positie te krijgen.

 

 

Contactgegevens
Hangzhou Tech Drying Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: admin

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)