HANGZHOU DROGEND HET MATERIAALco. VAN TECHNOLOGIE, LTD

 

De beroeps maakt perfectie

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenOvencomponenten

Van de Ovencomponenten van Ce Standaard de Controlesysteem Twee van Delphi EMC Testpunten

Van goede kwaliteit Houten Drogende Kamer voor verkoop
Van goede kwaliteit Houten Drogende Kamer voor verkoop
Wij hebben meer dan 10 ovens sinds 2011 geïnstalleerd, en wij zijn tevreden die met de ovens door technologie-Te drogen worden geleverd. Algemene Manager van NTP, Australië

—— Vince Corlett

Ik ben online Chatten Nu

Van de Ovencomponenten van Ce Standaard de Controlesysteem Twee van Delphi EMC Testpunten

China Van de Ovencomponenten van Ce Standaard de Controlesysteem Twee van Delphi EMC Testpunten leverancier

Grote Afbeelding :  Van de Ovencomponenten van Ce Standaard de Controlesysteem Twee van Delphi EMC Testpunten

Productdetails:

Plaats van herkomst: Italië
Merknaam: Logica
Certificering: CE
Modelnummer: DELPHI

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: karton
Levertijd: binnen 10 dagen na ontvangst van de aanbetaling
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 100 sets.month
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
EMC testpunten: 2 Temperatuurpunt: 2
Het houten punt van de vochtgehaltetest: 6-12

De controlesysteem van Delphi voor houten drogend materiaal

 

Het gebruikersinterface, op een LCD grafische vertoning wordt die een zeer goede leesbaarheid hebben, staat ook een gemakkelijke opstelling aan niet deskundige gebruikers gebaseerd toe, omdat al het plaatsen door zelf-verklaart menu wordt gemaakt en de toegang tot de meeste geavanceerde montages slechts door gewijde verdeelde menu's wordt verkregen, uit de het meest meestal gebruikte die. _te verder ver*beteren de vriendschappelijk interface van DELPHI, ook voor dit model het hebben goed:keuren de iButton® systeem, een nuttig methode, baseren op „intelligent knoop“ dat kunnen gebruiken te bewaren en herinneren drogen programma (naast intern geheugen), te be*schermen de controlemechanisme opstelling tegen niet gemachtigde persoon en te be*vorderen de controlemechanisme software. Hebbend een het drogen programma bewaard in een iButton, kan iedereen een drogende cyclus beginnen, eenvoudig door de knoop op de gewijde lezer te leggen. _dezelfde oplossing kunnen ook gebruiken te opdracht geven aan uw hulp centrum een drogen programma klaar te gebruiken, zonder behoefte aan in:voeren het manueel in de controlemechanisme, of te over:brengen een programma van een controlemechanisme aan een ander. Duidelijk zijn er ook vele standaardprogramma's (meer dan 80) klaar om voor heel wat houten essentie, recallable van een gewijd menu te gebruiken, nuttig voor gebruikers zonder bijzondere behoeften of voor beginners. DELPHI wordt voorzien van LG25, de nieuwe sondeversterker van LogicaH&S.

 

_dank aan een aantal nieuw oplossing (onder hen maatregel met afwisselend voltage variabele (VAV) met hout vochtigheid, digitaal filter voor leiding levering lawaai verwerping (MNR)), verzekert dit apparaat de maximumbetrouwbaarheid samen met de betere externe lawaaiverwerping. De versterker komt in een verzegeld die het aluminiumgeval (van IP65), en volledig met bedradingen voor de sondedozen binnen de oven met beschermd wordt gemaakt en Teflon® geïsoleerde kabels. De sondedozen worden gemaakt gebruikend polycarbonaat hermetische gevallen, verzekerend een goede bescherming tegen stof aan hun interne kant, beïnvloedt een probleem dan de maatregelen van vele concurrerende systems.DELPHI toestaat een zeer flexibel beheer van de drogende cyclus, dankt aan de het drogen fase die in maximaal 8 stappen, met progressieve overgangen van het ovenklimaat van stap aan stap kan worden verdeeld. Elke stap kan door gradiënt, EMC waarde of duur worden bepaald. Een zo hoge flexibiliteit laat Delphi toe om ook voor thermische die behandeling worden gebruikt door fytosanitaire maatregelen wordt vereist. DELPHI is gebaseerd op het systeem van de OVENbus dat het met alle sensoren/actuators voor vandaag beschikbare ovendrogers en om in de volgende toekomst worden ontwikkeld compatibel maakt, zodat is het geschikt voor toekomstige verbeteringen. _daarnaast het komen met een periodiek interface (dubbel norm - RS232 + RS485) nuttig te ver*binden het aan een hoofd PC (gebruiken de WoodWizard 2 software). Het controlemechanisme van DELPHI is geleverde spleet in twee zeer stukken: de visualisatiemodule en de machtsmodule. Met deze oplossing kan de visualisatiemodule op het voorpaneel van het schakelbord worden geïnstalleerd terwijl de machtsmodule direct binnen het, voor een zeer propere bedrading kan worden geïnstalleerd; het verband tussen de modules gemaakt met één enkele pre geassembleerde kabel wordt.

Contactgegevens
Hangzhou Tech Drying Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: admin

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)