Bericht versturen
Thuis ProductenOvencomponenten

Van de Ovencomponenten van Ce Standaard de Testpunten van Delphi Control System Two EMC

Certificaat
China Hangzhou Tech Drying Equipment Co., Ltd. certificaten
China Hangzhou Tech Drying Equipment Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Wij hebben meer dan 10 ovens sinds 2011 geïnstalleerd, en wij zijn tevreden die met de ovens door technologie-Te drogen worden geleverd. Algemene Manager van NTP, Australië

—— Vince Corlett

Ik ben online Chatten Nu

Van de Ovencomponenten van Ce Standaard de Testpunten van Delphi Control System Two EMC

Van de Ovencomponenten van Ce Standaard de Testpunten van Delphi Control System Two EMC
Van de Ovencomponenten van Ce Standaard de Testpunten van Delphi Control System Two EMC

Grote Afbeelding :  Van de Ovencomponenten van Ce Standaard de Testpunten van Delphi Control System Two EMC

Productdetails:
Plaats van herkomst: Italië
Merknaam: Logica
Certificering: CE
Modelnummer: Delphi
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Karton
Levertijd: binnen 10 dagen na ontvangstbewijs van storting
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 100 sets.month

Van de Ovencomponenten van Ce Standaard de Testpunten van Delphi Control System Two EMC

beschrijving
EMC testpunten: 2 Temperatuurpunt: 2
Het houten punt van de vochtgehaltetest: 6-12
Hoog licht:

oven het verwarmen element

,

de delen van de ovenbabysitter

,

Standaard de Ovencomponenten van Ce

De controlesysteem van Delphi voor houten drogend materiaal

 

Het gebruikersinterface, op een LCD grafische vertoning wordt die een zeer goede leesbaarheid hebben, staat ook een gemakkelijke opstelling aan niet deskundige gebruikers gebaseerd toe, omdat al het plaatsen door zelf-verklaart menu wordt gemaakt en de toegang tot de meeste geavanceerde montages slechts door gewijde verdeelde menu's wordt verkregen, uit de het meest meestal gebruikte die. Om de vriendschappelijke interface van DELPHI, ook voor dit model verder te verbeteren is het goedgekeurd het iButton®systeem, een nuttige die methode, op „intelligente knopen wordt gebaseerd“ die kunnen worden gebruikt om het drogen aan programma's (naast intern geheugen) te bewaren en te herinneren, de controlemechanismeopstelling te beschermen tegen niet gemachtigde personen en de controlemechanismesoftware te bevorderen. Hebbend een het drogen programma bewaard in een iButton, kan iedereen een drogende cyclus beginnen, eenvoudig door de knoop op de gewijde lezer te leggen. De zelfde oplossing kan ook worden gebruikt om aan uw hulpcentrum tot een het drogen programma opdracht te geven klaar om, zonder behoefte aan manueel het invoeren van het in het controlemechanisme te gebruiken, of een programma over te brengen van een controlemechanisme naar een andere. Duidelijk zijn er ook vele standaardprogramma's (meer dan 80) klaar om voor heel wat houten essentie, recallable van een gewijd menu te gebruiken, nuttig voor gebruikers zonder bijzondere behoeften of voor beginners. DELPHI wordt voorzien van LG25, de nieuwe sondeversterker van LogicaH&S.

 

Dank aan een aantal nieuwe oplossingen (onder hen maatregelen met afwisselende voltagevariabele (VAV) met houtvochtigheid, digitale filter voor het lawaaiverwerping van de leidingenlevering (MNR)), verzekert dit apparaat de maximumbetrouwbaarheid samen met de betere externe lawaaiverwerping. De versterker komt in een verzegeld die het aluminiumgeval (van IP65), en volledig met bedradingen voor de sondedozen binnen de oven met beschermd wordt gemaakt en Teflon® geïsoleerde kabels. De sondedozen worden gemaakt gebruikend polycarbonaat hermetische gevallen, verzekerend een goede bescherming tegen stof aan hun interne kant, beïnvloedt een probleem dan de maatregelen van vele concurrerende systems.DELPHI toestaat een zeer flexibel beheer van de drogende cyclus, dankt aan de het drogen fase die in maximaal 8 stappen, met progressieve overgangen van het ovenklimaat van stap aan stap kan worden verdeeld. Elke stap kan door gradiënt, EMC waarde of duur worden bepaald. Een zo hoge flexibiliteit laat Delphi toe om ook voor thermische die behandeling worden gebruikt door fytosanitaire maatregelen wordt vereist. DELPHI is gebaseerd op het systeem van de OVENbus dat het met alle sensoren/actuators voor vandaag beschikbare ovendrogers en om in de volgende toekomst worden ontwikkeld compatibel maakt, zodat is het geschikt voor toekomstige verbeteringen. Daarnaast komt het met een periodieke interface (dubbele norm - RS232 + RS485) nuttig om het met een hoofdpc die (WoodWizard 2 gebruiken software) te verbinden. Het controlemechanisme van DELPHI is geleverde spleet in twee zeer stukken: de visualisatiemodule en de machtsmodule. Met deze oplossing kan de visualisatiemodule op het voorpaneel van het schakelbord worden geïnstalleerd terwijl de machtsmodule direct binnen het, voor een zeer propere bedrading kan worden geïnstalleerd; het verband tussen de modules gemaakt met één enkele pre geassembleerde kabel wordt.

Contactgegevens
Hangzhou Tech Drying Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: admin

Tel.: +8613666637088

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)