Bericht versturen
Thuis

Hangzhou Tech Drying Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Is Drogend het Materiaalco. van Hangzhoutechnologie, Ltd (Houten Wetenschap en Technologieinstituut van Zhejiang-Landbouw &Forestry Universiteit) een wetenschappelijke en technologische onderneming die uit een aantal binnenlandse beroemde deskundigen en professoren wordt samengesteld. Nu heeft het bedrijf (Instituut) één academicus van Chinese Academie van Techniek, 6 professoren, 15 verwante professoren en hogere ingenieurs. Het bezit geavanceerd productiemateriaal, het veelvoudige functionele meten en ook testinstrument en materiaal. Het bedrijf beheert het technologische overleg, technologieontwerp van houten techniek, R&D van nieuwe technologie en nieuwe producten evenals hoofdzakelijk het ontwerp en de vervaardiging van houtbewerkingsmachines. Sommige gepatenteerde producten hebben zich zoals houten drogend materiaal en thermobehandelingsinstallatie enz. ontwikkeld. Ons houten drogend materiaal wordt niet alleen gebruikt in heel China, maar ook uitgevoerd naar Europa, Zuid-Amerika, Afrika, enz. Het bedrijf (instituut) heeft de Vooruitgangsprijs in Wetenschap en Technologie die door overheid van Zhejiang-provincie wordt toegekend en bosbouwafdeling van Zhejiang-Provincie gewonnen. Technologie-het bedrijf is actief in liefdadigheidsactiviteiten, en er is een beursstichting die door Technologie-bedrijf op de Universiteit van Zhejiang wordt gesponsord Agriculture&Forestry
 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Hangzhoutechnologie die Equioment-Co., Ltd drogen werd gevestigd in 2002, van bij het begin van de onderneming geëngageerd aan het voorzien van klanten van hoogte is geweest - kwaliteitsproducten, met een goede reputatie om het vertrouwen van vele binnenlandse en overzee te winnen kopers, zullen wij voor onze klanten betere diensten blijven werken.

Hangzhou Tech Drying Equipment Co., Ltd. Hangzhou Tech Drying Equipment Co., Ltd. Hangzhou Tech Drying Equipment Co., Ltd. Hangzhou Tech Drying Equipment Co., Ltd.
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Zuid-Amerika

Oost-Europa

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : Technologie

Aantal werknemers : >50-100

Jaarlijkse omzet : 5000000-10000000

Opgericht Jaar : 2002

Export pct : 40% - 50%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Hangzhou Tech Drying Equipment Co., Ltd. Certificaten China Hangzhou Tech Drying Equipment Co., Ltd. Certificaten