Bericht versturen
Thuis ProductenHouten Drogende Kamer

De betrouwbare Snelle Houten Drogende Isolatie van de Kamerglasvezel voor Zachthout

Certificaat
China Hangzhou Tech Drying Equipment Co., Ltd. certificaten
China Hangzhou Tech Drying Equipment Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Wij hebben meer dan 10 ovens sinds 2011 geïnstalleerd, en wij zijn tevreden die met de ovens door technologie-Te drogen worden geleverd. Algemene Manager van NTP, Australië

—— Vince Corlett

Ik ben online Chatten Nu

De betrouwbare Snelle Houten Drogende Isolatie van de Kamerglasvezel voor Zachthout

De betrouwbare Snelle Houten Drogende Isolatie van de Kamerglasvezel voor Zachthout
De betrouwbare Snelle Houten Drogende Isolatie van de Kamerglasvezel voor Zachthout De betrouwbare Snelle Houten Drogende Isolatie van de Kamerglasvezel voor Zachthout

Grote Afbeelding :  De betrouwbare Snelle Houten Drogende Isolatie van de Kamerglasvezel voor Zachthout

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: TECH
Certificering: CE
Modelnummer: Zqj-h
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Overzeese waard verpakking
Levertijd: 30-60days
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 500 reeksen/jaar

De betrouwbare Snelle Houten Drogende Isolatie van de Kamerglasvezel voor Zachthout

beschrijving
Dragende structuur: Aluminium/Aluminiumlegering Isolatie: Glasvezel
Wijze van controle: Volledig Automatisch Manier van lading: Karretje en Spoor
Capaciteit: 50-120m3 De media van de hitteoverdracht: Stoom/warm water/thermische olie
Land van herkomst: China Garantie: Één Jaar
Hoog licht:

houten drogend systeem

,

logboek drogende oven

,

het houten drogende systeem van de aluminiumlegering

Betrouwbare hoge prestatiesenergie - besparings snel drogende oven voor zachthout

 

  • Onze snel drogende Ovens worden ontworpen specifiek voor het drogen van zachthout.
  • Hoge Prestaties: Onze oven zal hoogste output met minimum bedrijfskosten leveren.
  • Uitvoeringszekerheden: Wij bieden een waaier van uitvoeringszekerheden aan om elke specificatie aan te passen.
  • Enig Spoor/Dubbele Spooropties: Wij kunnen zowel enige als dubbele spoorovens aanbieden. Nochtans toont onze ervaring aan dat de enige spoorovens beter het drogen resultaten toe te schrijven aan de eenvormige temperatuurdistributie opleveren.

De structuur van de oven wordt gemaakt volledig van speciale aluminiumlegering AW6063. Al stralen, profielen, en structuur van de dakholding evenals wind-vastbindend hebben hoge weerstand tegen corrosie, die van I, U, L & C. zijn.

De volledige structuur is zelfstandig en op een basis concrete stichting geweest die de op zwaar werk berekende pennen van roestvrij staal gebruikt.

De verbindende materialen, bouten, noten&washer worden gemaakt van roestvrij staal. De aangeboden dragende structuur kan spanning van 150kg/m2 van sneeuwlading en windlading van 120km/h. dragen.

 

Het systeem van de hitteisolatie wordt gemaakt van aluminium cassette-panelen van legering met hoogte - de wol thermische isolatie van de dichtheids is de onontvlambare rots van 120mm dikte, de dichtheid van rotswol 55kg/m3, die hoger is dan dat van glasvezel. Er is een helling op het dak, vermijdend accumulatie van regen of sneeuw op het dak. De ovenmuur is uiterlijk en intern onder ogen gezien met plooi in reliëf gemaakte aluminiumbladen met een gekorrelde afwerking van 1,1 mm. De Cassettes zelf worden speciaal opgezet met gesteund van aluminiumplaat tussen kolommen van het dragen van structuur. Waterdicht maken het op hoge temperatuur tussen cassettes beschermt de muren tegen hitteoverdracht. Het waterdicht maken wordt toegepast bij om het even welke cassettesverbindingen.

De thermische constante van jasjepenetrability is k=0.45w/m-2.k-1. Dit is toe te schrijven aan de bijzondere bouwkenmerken van de muren. Zij zijn volledig vuurvast; zij absorberen geen vochtigheid, waarborgend constante verrichting

 

Functiediagram:

 

De betrouwbare Snelle Houten Drogende Isolatie van de Kamerglasvezel voor Zachthout 0

 

Wat droogt de Oven? Het Redeneren achter het Drogen van Hout

 

De Oven van de timmerhoutmolen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oven het drogen is een vaste praktijk in houten productiemolens en dient om de groene niveaus van de timmerhoutvochtigheid op „uitvoerbare“ waaier-vochtigheid inhoudsniveaus efficiënt te verlagen die niet in de horde problemen zullen beëindigen die door bovenmatige vochtigheidsniveaus in hout kan worden veroorzaakt.

Deze problemen omvatten het scheeftrekken en het verdraaien in dimensionaal timmerhout, het binden of het schoppen tijdens het machinaal bewerken, het ontzetten of het bekronen in een geïnstalleerde houten vloer, en zelfklevende mislukkingen in geëindigd - producten.

de op vochtigheid betrekking hebbende problemen kunnen kosten miljoenen dollars in schade elk jaar. Oven het drogen is een eerste stap in het brengen van alle houten producten op vochtgehalte (MC) niveaus die aan minimale op vochtigheid betrekking hebbende schade onderworpen zullen zijn.

Het Oven het Drogen Proces

Timmerhout en LogboekenWanneer de bomen felled en aan een timmerhoutmolen worden gebracht, de eerste stap gewoonlijk is de logboeken te ontschepen en te sorteren door species, grootte of door eindgebruik. De logboeken voor houten bevloering worden bestemd, bijvoorbeeld, worden dan gezaagd in ruwe raad van de vereiste afmetingen die. Deze worden vaak gescherpt of voor lengte in orde gemaakt alvorens zij droog zijn.

Het drogen kan of door de lucht of door ovens worden gedaan, die doorgevende verwarmde lucht gebruiken om de bovenmatige vochtigheid uit het hout sneller te verwijderen. Elke last (of ovenlading) worden gesorteerd door species en afmetingen om het proces te optimaliseren en ervoor te zorgen dat de definitieve vochtgehalteniveaus zelfs over de last zijn. Nadat het hout het correcte vochtigheidsniveau voor die species heeft bereikt, wordt het verzonden door planer en aan zijn definitieve afmetingen, sorteerde gepland om te sorteren en uit verscheepte. Voor houten bevloering of andere specifieke eindproducten, wordt het hout typisch verscheept aan een fabrikant voor het verdere schaven, verwerking, en het eindigen. De molens en de fabrikanten investeren tijd, geld en opleiding in hun het drogen processen om optimale rangproducten op de correcte vochtigheidsniveaus voor hun klanten te verstrekken.

Zo als het hout de oven op het vereiste vochtgehalteniveau verlaat, volledig is het vochtgehalteproces, juist? Het zou uitvoerbaar kunnen schijnen, maar in werkelijkheid, oven is het drogen slechts de eerste stap van life-long interactie van een houten product met vochtigheid. Oven het drogen beduidend vermindert het vochtgehalte van groen timmerhout, maar er zijn te overwegen meer.

Vochtigheid voorbij de Oven

De werkelijkheid van de aard van het hout, en inderdaad, deel van zijn aantrekkelijkheid in de loop van de eeuwen, is dat het een hygroscopisch materiaal is. Tot het volledig wordt verzegeld, staat het hout constant met vochtigheid in zijn milieu in wisselwerking en zal zonodig vochtigheid of vrijgeven absorberen om een evenwicht met zijn milieu te vinden.

Dicht onderzocht, betekent de lange, holle de celstructuur van het hout dat elke raad uit bundels van lange cellen samengesteld is (denk aan een stapel het drinken stro). In een het leven boom, functioneren die wegen om vochtigheid en voedingsmiddelen van de wortels tot de takken en de bladeren van de boom te leiden. Zodra de boom felled, beginnen die wegen te verliezen dat de vochtigheid als hout droogt. Die vochtigheid wordt natuurlijk niet vervangen aangezien het in een het leven boom zou zijn, en het de vochtigheidsniveau zal van het hout aanzienlijk dalen aangezien het droogt. Het oven het drogen proces helpt om die vochtigheid te voorschijn te halen terwijl het minimaliseren van de schade aan het hout dat de snelle veranderingen zouden kunnen veroorzaken.

Waarom is dat zo belangrijk?

Het „natte“ of groene hout functioneert niet goed voor om het even wat van kampvuren aan bouwmaterialen. Zijn prestaties als groen timmerhout kunnen onvoorspelbaar omwille van die reden onvermijdelijk vochtigheidsverlies zijn nadat de het leven boom felled. Aangezien het droogt, kan het hout verdraaien, barsten, scheeftrekken, en in zijn fysieke afmetingen krimpen, die het minder dan ideaal voor gebouwen, bevloering of houtbewerking maken. Het is een aan de gang zijnde cyclus in hout.

Denk aan een spons. Wanneer een spons nat is, houdt het vochtigheid in elke gat of cel. Aangezien het droogt, geeft het niet alleen die vochtigheid vrij, krimpt het in grootte. Als het aan een functionele vorm, zoals een rechthoek in orde is gemaakt, kan het verdraaien of krullen aangezien het droogt. Het, niettemin, verliest zijn capaciteit niet om water weer te absorberen wanneer het aanwezig is. De fysieke afmetingen van de spons zullen veranderen telkens als het absorbeert en vochtigheid vrijgeeft.

Op dezelfde manier, kan het hout veel van zijn die vochtigheid hebben tijdens het oven het drogen proces wordt verwijderd, maar het verliest niet de capaciteit om vochtigheid weer te absorberen die in zijn milieu is. Het zou een directe waterbron, vochtigheid in een aangrenzend materiaal of zelfs vochtigheid in de lucht kunnen zijn; zal de cellulaire structuur van het hout klaar zijn om eender welke vochtigheid te absorberen het contacteert.

Zelfs wanneer het hout in de oven gedroogd is geweest, kan het een gedocumenteerd vochtgehalteniveau hebben, maar bij om het even welke stap van processafter zijn het oven-vervoer, de productie, de opslag of installatie-het mogelijk voor hout, zelfs vervaardigde houten producten, om extra vochtigheid (in een droog milieu) te verliezen of omringende vochtigheid weer te absorberen, die zijn vochtgehalteniveau en misschien zelfs zijn afmetingen verandert. Als die vochtigheidsverhoging of daling gebeuren, bijvoorbeeld na een houten vloer is geïnstalleerd, het ontzetten, het bekronen, hiaten, of andere op vochtigheid betrekking hebbende problemen kunnen de integriteit van de vloer in gevaar brengen. Om het even welk voltooid houten project of product kan door vochtigheidsonevenwichtigheid in het gebruikte hout worden in gevaar gebracht.

Wat is de Oplossing?

Enkel aangezien de de timmerhoutmolens en fabrikanten in nauwkeurige houten vochtgehaltebeheersinstrumenten en systemen investeren, vereist elke stap van de levensduur van een houten product vochtgehaltemeting. Voortdurend met ons houten bevloeringsvoorbeeld, is het enkel zoals belangrijk dat de bevloeringsinstallateur elke raadsbundel om zich aan het milieu van de baanplaats toestaat te acclimatiseren alvorens de installatie begint aangezien het voor de fabrikant het vochtgehalte moet ervoor zorgen nauwkeurig wordt gecontroleerd alvorens het de installatie verlaat.

Een nauwkeurige houten vochtigheidsmeter kan snel, nauwkeurig en betrouwbaar toezicht op houten bevloering verstrekken om ervoor te zorgen dat de geïnstalleerde vloer niet zal lijden aan op vochtigheid betrekking hebbende problemen als hierboven geïdentificeerd die. Kan non-damaging lijn van Wagner Meters van pinless houten vochtigheidsmeters metingen zonodig zo vaak nemen zonder het merken van de vloerplanken of onvolmaaktheden te veroorzaken die zichtbaar zullen worden zodra de afwerking wordt toegepast. Met nauwkeurige en huidige houten vochtgehaltemeting, kan de bevloering met verzekering worden geïnstalleerd en voor langdurig en duurzaam gebruik worden gebeëindigd.

Van bos aan def. eindig, moet zich de verhouding van het hout met vochtigheid nauwkeurig, niet alleen in de oven maar bij elke stap van de manier aan zijn definitief gebruik begrijpen en worden gemeten.

 

 

FAQ:

1. Hoe te om grootte en capaciteit ovens te kiezen?

Het hangt op tijd voor het drogen van cyclus, en volume af om per cyclus of maand te drogen.

2. Hoe lang elke drogende cyclus doet neem.

Het hangt van species, grootte van hout, vochtgehalte alvorens te drogen, en vochtgehalte na het drogen af.

3. Wat dat voor installatie van ovens moet worden gedaan?

Om concrete stichting volgens de tekeningen van de verkoper te voltooien, en macht en watervoorziening in positie te krijgen.

Contactgegevens
Hangzhou Tech Drying Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Simon Tseng

Tel.: +86-13666631966

Fax: 86-571-63734578

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)