Bericht versturen
Thuis ProductenHouten Drogend Materiaal

Slim Houten Drogend Materiaal 1500 × 600 Mm-Makkelijk te openen Inspectiedeur

Certificaat
China Hangzhou Tech Drying Equipment Co., Ltd. certificaten
China Hangzhou Tech Drying Equipment Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Wij hebben meer dan 10 ovens sinds 2011 geïnstalleerd, en wij zijn tevreden die met de ovens door technologie-Te drogen worden geleverd. Algemene Manager van NTP, Australië

—— Vince Corlett

Ik ben online Chatten Nu

Slim Houten Drogend Materiaal 1500 × 600 Mm-Makkelijk te openen Inspectiedeur

Slim Houten Drogend Materiaal 1500 × 600 Mm-Makkelijk te openen Inspectiedeur
Slim Houten Drogend Materiaal 1500 × 600 Mm-Makkelijk te openen Inspectiedeur

Grote Afbeelding :  Slim Houten Drogend Materiaal 1500 × 600 Mm-Makkelijk te openen Inspectiedeur

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: TECH
Certificering: CE
Modelnummer: ZQJ/RSJ/RYJ
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Seaworthverpakking
Levertijd: 30-60days
Levering vermogen: 50 reeksen/maand

Slim Houten Drogend Materiaal 1500 × 600 Mm-Makkelijk te openen Inspectiedeur

beschrijving
Materialen: Aluminium en Roestvrij staal Wijze van controle: Volledig Automatisch
De media van de hitteoverdracht: Stoom/warm water/thermische olie Bevochtiging syste: Stoom koud water
Land van Herkomst: China
Hoog licht:

oven houten drogend materiaal

,

houten drogende ovenuitrustingen

,

Slim Houten Drogend Materiaal

Al drogende oven van het aluminium volledig automatische hout voor hardhout en zachthout het drogen

 

PATICULAR DETAILS

         

1. DRAGENDE STRUCTUUR

De structuur van de oven wordt gemaakt volledig van speciale aluminiumlegering AW6063. Al stralen, profielen, en structuur van de dakholding evenals wind-vastbindend hebben hoge weerstand tegen corrosie, die van I, U, L & C. zijn.

De volledige structuur is zelfstandig en op een basis concrete stichting geweest die de op zwaar werk berekende pennen van roestvrij staal gebruiken.

De verbindende materialen, bouten, noten&washer worden gemaakt van roestvrij staal. De aangeboden dragende structuur kan spanning van 150kg/m2 van sneeuwlading en windlading van 120km/h. dragen.

 

Z1.jpg

 

2. OVEN CASSETES HET AFDEKKEN EN ISOLATIEsysteem

Het systeem van de hitteisolatie wordt gemaakt van aluminium cassette-panelen van legering met hoogte - de wol thermische isolatie van de dichtheids is de onontvlambare rots van 120mm dikte, de dichtheid van rotswol 55kg/m3, die hoger is dan dat van glasvezel. Er is een helling op het dak, vermijdend accumulatie van regen of sneeuw op het dak. De ovenmuur is uiterlijk en intern onder ogen gezien met plooi in reliëf gemaakte aluminiumbladen met een gekorrelde afwerking van 1,1 mm. De Cassettes zelf worden speciaal opgezet met gesteund van aluminiumplaat tussen kolommen van het dragen van structuur. Waterdicht maken het op hoge temperatuur tussen cassettes beschermt de muren tegen hitteoverdracht. Het waterdicht maken wordt toegepast bij om het even welke cassettesverbindingen.

De thermische constante van jasjepenetrability is k=0.45w/m-2.k-1. Dit is toe te schrijven aan de bijzondere bouwkenmerken van de muren. Zij zijn volledig vuurvast; zij absorberen geen vochtigheid, waarborgend constante verrichting.

 

3. OVENdeur

Het opheffen – het glijden stevig de structuurprofiel van de aluminiumdeur. De speciale groef waar de sterke rubberverbinding geïnstalleerd is verstrekt het optimale aanhalen naast doorframe. De muur van de ovendeur is van dezelfde bouw zoals de oven en dakmuren die de isolatie van de rotswol van 120mm gebruiken. Het sluitende systeem is uitgerust met regelbare tegenhangers die de nauwkeurige adhesie van de deur aan de ovenstructuur toelaten. De bodemverticale raamstijlen kenmerken nylon rollen op op zwaar werk berekende roestvrije spelden

    

Z2.jpgz3.jpg

 

4. DE DRAGER VAN DE OVENdeur EN OPHEFFEND APPARAAT

Het van de de stralenmonorail van technologie I het vervoerontwerp realiseert onbeperkte beweging van de deur die verticaal in zijn opgeheven positie hangt. De vervoerwielen zijn verzegeld kogellager aan in om het even welke weersomstandigheden.

Z5.jpg

 

5. INSPECTIEdeur

De inspectiedeur is inbegrepen en is van het openen 1500×600 mm

met de isolatie van de rotswol van 120mm.

Het is uitgerust met een veiligheidshandvat, gemakkelijk te openen en te sluiten.

De inspectiedeur zal in achtermuur worden geplaatst.

Z6.jpg

 

6. VALS PLAFOND

De kamer wordt verdeeld door aluminium middenplafond in een technologiesectie waar alle technische elementen en een drogende sectie worden gevestigd waar het hout om droog te zijn wordt geplaatst. Het middenplafond wordt opgezet op het lagere deel van de kamerstralen en van golfprofielbladen van thickness1.1 mm verzekerend de vlotte luchtstroom gemaakt.

Z7.jpg

 

 

7 VENTILATORS & MOTOREN

De luchtventilatie wordt door omkeerbare middelgrote drukventilators van hoog die prestatieniveau voorzien in elke kamer boven vals plafond van de kamer wordt geïnstalleerd. De ventilators kunnen met dezelfde efficiency en de capaciteit in zowel richting als aan om het even welk revolutietarief presteren. Elke ventilator heeft 6 aluminium slingerende bladen met volkomen symmetrische vorm. De drijvende kracht van de aluminiumventilator φ800 mm wordt bevestigd direct op de schacht van de speciaal ontworpen motoren. De motoren zijn tropically geïsoleerd om zich tegen op hoge temperatuur te verzetten (IP55) en zonder problemen in milieu's te werken die 100% van vochtgehalte bereiken

 

Z8.jpg

 

8 HET VERWARMEN ELEMENTEN

De het verwarmen elementen gebruiken aluminiumvin op roestvrij staalpijp die wordt voortgebouwd. De warmtewisselaarrollen worden verticaal boven gevestigd. Al het door buizen leiden van collectoren voor de warmtewisselaarrollen tot flenzen uit ovens wordt gemaakt in roestvrij staal. De hitteoutput wordt ontworpen voor de hoogste vraag.

 

Z9.jpg

 

 

9. HET LUCHTexchang SYSTEEM

Het ventilatie en zuigingssysteem van openingen wordt gemaakt van aluminiummateriaal. De openingen maken gebruik van druk en vacuümdiestreken binnen de kamer wordt geproduceerd die het gebruik van extra ventilators vermijdt. Het gehele systeem van openingen werkt gelijktijdig. In deze aanbieding wordt de schoorsteen verstrekt in het kamerplafond. De openingen zijn het positieve openen en het sluiten.

z11.jpgz10.jpg

 

 

10. ELEKTRISCHE RAAD

 

De raad is het modulaire paneel die aan de internationale normen relevant voor beschermingsklasse IP55 voldoen. De werkende drogende componenten worden geplaatst in de elektrische raad. (Schakelaars, relais, die enz. smelten)

 

11. AUTOMATISCHE CONTROLE VAN HET HET DROGEN PROCES HOLZMEISTER M800B (DELPHI)

Elke eenheid is uitgerust met:

6 PCs van sondes om de houten vochtigheid te ontdekken

2 PCs van EMC postenvoorzijde en rug/voor klimaat het controleren

Het is een LCD gebaseerd automatisch ovencontrolemechanisme. Het oven drogere controlemechanisme DELPHI is gebaseerd op de meest geavanceerde elektronische vandaag beschikbare technologie en omvat alle beste oplossingen dat LOGICA H&S zich in meer dan tien jaar van ervaring in systemen van de hout de drogende controle heeft ontwikkeld.

Het nieuwe die gebruikersinterface, op een LCD grafische vertoning wordt die een zeer goede leesbaarheid hebben, staat ook een gemakkelijke opstelling aan niet deskundige gebruikers gebaseerd toe, omdat al het plaatsen door zelf-verklaart menu en de toegang tot de meeste geavanceerde die menu's wordt gemaakt, van de het meest meestal gebruikte worden verdeeld.

 

.z12.jpg

 

Functioneel diagram:

 

 

Slim Houten Drogend Materiaal 1500 × 600 Mm-Makkelijk te openen Inspectiedeur 11

 

Wat droogt de Oven? Het Redeneren achter het Drogen van Hout

 

De Oven van de timmerhoutmolen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oven het drogen is een vaste praktijk in houten productiemolens en dient om de groene niveaus van de timmerhoutvochtigheid op „uitvoerbare“ waaier-vochtigheid inhoudsniveaus efficiënt te verlagen die niet in de horde problemen zullen beëindigen die door bovenmatige vochtigheidsniveaus in hout kan worden veroorzaakt.

Deze problemen omvatten het scheeftrekken en het verdraaien in dimensionaal timmerhout, het binden of het schoppen tijdens het machinaal bewerken, het ontzetten of het bekronen in een geïnstalleerde houten vloer, en zelfklevende mislukkingen in geëindigd - producten.

de op vochtigheid betrekking hebbende problemen kunnen kosten miljoenen dollars in schade elk jaar. Oven het drogen is een eerste stap in het brengen van alle houten producten op vochtgehalte (MC) niveaus die aan minimale op vochtigheid betrekking hebbende schade onderworpen zullen zijn.

Het Oven het Drogen Proces

Timmerhout en LogboekenWanneer de bomen felled en aan een timmerhoutmolen worden gebracht, de eerste stap gewoonlijk is de logboeken te ontschepen en te sorteren door species, grootte of door eindgebruik. De logboeken voor houten bevloering worden bestemd, bijvoorbeeld, worden dan gezaagd in ruwe raad van de vereiste afmetingen die. Deze worden vaak gescherpt of voor lengte in orde gemaakt alvorens zij droog zijn.

Het drogen kan of door de lucht of door ovens worden gedaan, die doorgevende verwarmde lucht gebruiken om de bovenmatige vochtigheid uit het hout sneller te verwijderen. Elke last (of ovenlading) worden gesorteerd door species en afmetingen om het proces te optimaliseren en ervoor te zorgen dat de definitieve vochtgehalteniveaus zelfs over de last zijn. Nadat het hout het correcte vochtigheidsniveau voor die species heeft bereikt, wordt het verzonden door planer en aan zijn definitieve afmetingen, sorteerde gepland om te sorteren en uit verscheepte. Voor houten bevloering of andere specifieke eindproducten, wordt het hout typisch verscheept aan een fabrikant voor het verdere schaven, verwerking, en het eindigen. De molens en de fabrikanten investeren tijd, geld en opleiding in hun het drogen processen om optimale rangproducten op de correcte vochtigheidsniveaus voor hun klanten te verstrekken.

Zo als het hout de oven op het vereiste vochtgehalteniveau verlaat, volledig is het vochtgehalteproces, juist? Het zou uitvoerbaar kunnen schijnen, maar in werkelijkheid, oven is het drogen slechts de eerste stap van life-long interactie van een houten product met vochtigheid. Oven het drogen beduidend vermindert het vochtgehalte van groen timmerhout, maar er zijn te overwegen meer.

Vochtigheid voorbij de Oven

De werkelijkheid van de aard van het hout, en inderdaad, deel van zijn aantrekkelijkheid in de loop van de eeuwen, is dat het een hygroscopisch materiaal is. Tot het volledig wordt verzegeld, staat het hout constant met vochtigheid in zijn milieu in wisselwerking en zal zonodig vochtigheid of vrijgeven absorberen om een evenwicht met zijn milieu te vinden.

Dicht onderzocht, betekent de lange, holle de celstructuur van het hout dat elke raad uit bundels van lange cellen samengesteld is (denk aan een stapel het drinken stro). In een het leven boom, functioneren die wegen om vochtigheid en voedingsmiddelen van de wortels tot de takken en de bladeren van de boom te leiden. Zodra de boom felled, beginnen die wegen te verliezen dat de vochtigheid als hout droogt. Die vochtigheid wordt natuurlijk niet vervangen aangezien het in een het leven boom zou zijn, en het de vochtigheidsniveau zal van het hout aanzienlijk dalen aangezien het droogt. Het oven het drogen proces helpt om die vochtigheid te voorschijn te halen terwijl het minimaliseren van de schade aan het hout dat de snelle veranderingen zouden kunnen veroorzaken.

Waarom is dat zo belangrijk?

Het „natte“ of groene hout functioneert niet goed voor om het even wat van kampvuren aan bouwmaterialen. Zijn prestaties als groen timmerhout kunnen onvoorspelbaar omwille van die reden onvermijdelijk vochtigheidsverlies zijn nadat de het leven boom felled. Aangezien het droogt, kan het hout verdraaien, barsten, scheeftrekken, en in zijn fysieke afmetingen krimpen, die het minder dan ideaal voor gebouwen, bevloering of houtbewerking maken. Het is een aan de gang zijnde cyclus in hout.

Denk aan een spons. Wanneer een spons nat is, houdt het vochtigheid in elke gat of cel. Aangezien het droogt, geeft het niet alleen die vochtigheid vrij, krimpt het in grootte. Als het aan een functionele vorm, zoals een rechthoek in orde is gemaakt, kan het verdraaien of krullen aangezien het droogt. Het, niettemin, verliest zijn capaciteit niet om water weer te absorberen wanneer het aanwezig is. De fysieke afmetingen van de spons zullen veranderen telkens als het absorbeert en vochtigheid vrijgeeft.

Op dezelfde manier, kan het hout veel van zijn die vochtigheid hebben tijdens het oven het drogen proces wordt verwijderd, maar het verliest niet de capaciteit om vochtigheid weer te absorberen die in zijn milieu is. Het zou een directe waterbron, vochtigheid in een aangrenzend materiaal of zelfs vochtigheid in de lucht kunnen zijn; zal de cellulaire structuur van het hout klaar zijn om eender welke vochtigheid te absorberen het contacteert.

Zelfs wanneer het hout in de oven gedroogd is geweest, kan het een gedocumenteerd vochtgehalteniveau hebben, maar bij om het even welke stap van processafter zijn het oven-vervoer, de productie, de opslag of installatie-het mogelijk voor hout, zelfs vervaardigde houten producten, om extra vochtigheid (in een droog milieu) te verliezen of omringende vochtigheid weer te absorberen, die zijn vochtgehalteniveau en misschien zelfs zijn afmetingen veranderen. Als die vochtigheidsverhoging of daling gebeuren, bijvoorbeeld na een houten vloer is geïnstalleerd, het ontzetten, het bekronen, hiaten, of andere op vochtigheid betrekking hebbende problemen kunnen de integriteit van de vloer in gevaar brengen. Om het even welk voltooid houten project of product kan door vochtigheidsonevenwichtigheid in het gebruikte hout worden in gevaar gebracht.

Wat is de Oplossing?

Enkel aangezien de de timmerhoutmolens en fabrikanten in nauwkeurige houten vochtgehaltebeheersinstrumenten en systemen investeren, vereist elke stap van de levensduur van een houten product vochtgehaltemeting. Voortdurend met ons houten bevloeringsvoorbeeld, is het enkel zoals belangrijk dat de bevloeringsinstallateur elke raadsbundel om zich aan het milieu van de baanplaats toestaat te acclimatiseren alvorens de installatie begint aangezien het voor de fabrikant het vochtgehalte moet ervoor zorgen nauwkeurig wordt gecontroleerd alvorens het de installatie verlaat.

Een nauwkeurige houten vochtigheidsmeter kan snel, nauwkeurig en betrouwbaar toezicht op houten bevloering verstrekken om ervoor te zorgen dat de geïnstalleerde vloer niet zal lijden aan op vochtigheid betrekking hebbende problemen als hierboven geïdentificeerd die. Kan non-damaging lijn van Wagner Meters van pinless houten vochtigheidsmeters metingen zonodig zo vaak nemen zonder het merken van de vloerplanken of onvolmaaktheden te veroorzaken die zichtbaar zullen worden zodra de afwerking wordt toegepast. Met nauwkeurige en huidige houten vochtgehaltemeting, kan de bevloering met verzekering worden geïnstalleerd en voor langdurig en duurzaam gebruik worden gebeëindigd.

Van bos aan def. eindig, moet zich de verhouding van het hout met vochtigheid nauwkeurig, niet alleen in de oven maar bij elke stap van de manier aan zijn definitief gebruik begrijpen en worden gemeten.

 

 

 

FAQ:

1. Hoe te om grootte en capaciteit ovens te kiezen?

Het hangt op tijd voor het drogen van cyclus, en volume af om per cyclus of maand te drogen.

2. Hoe lang elke drogende cyclus doet neem.

Het hangt van species, grootte van hout, vochtgehalte alvorens te drogen, en vochtgehalte na het drogen af.

3. Wat dat voor installatie van ovens moet worden gedaan?

Om concrete stichting volgens de tekeningen van de verkoper te voltooien, en macht en watervoorziening in positie te krijgen.

Contactgegevens
Hangzhou Tech Drying Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Simon Tseng

Tel.: +86-13666631966

Fax: 86-571-63734578

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)