Bericht versturen
Thuis ProductenHouten Drogend Materiaal

Al drogend materiaal van het aluminium volledig automatisch timmerhout voor hardhout en zachthout het drogen

Certificaat
China Hangzhou Tech Drying Equipment Co., Ltd. certificaten
China Hangzhou Tech Drying Equipment Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Wij hebben meer dan 10 ovens sinds 2011 geïnstalleerd, en wij zijn tevreden die met de ovens door technologie-Te drogen worden geleverd. Algemene Manager van NTP, Australië

—— Vince Corlett

Ik ben online Chatten Nu

Al drogend materiaal van het aluminium volledig automatisch timmerhout voor hardhout en zachthout het drogen

Al drogend materiaal van het aluminium volledig automatisch timmerhout voor hardhout en zachthout het drogen
Al drogend materiaal van het aluminium volledig automatisch timmerhout voor hardhout en zachthout het drogen

Grote Afbeelding :  Al drogend materiaal van het aluminium volledig automatisch timmerhout voor hardhout en zachthout het drogen

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: TECH
Certificering: CE
Modelnummer: ZQJ/RSJ/RYJ
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Seaworthverpakking
Levertijd: 30-60days
Levering vermogen: 50 reeksen/maand

Al drogend materiaal van het aluminium volledig automatisch timmerhout voor hardhout en zachthout het drogen

beschrijving
Materialen: Aluminium en Roestvrij staal Wijze van controle: Volledig Automatisch
De media van de hitteoverdracht: Stoom/warm water/thermische olie Bevochtiging syste: Stoom koud water
Hoog licht:

houten drogende ovenuitrustingen

,

industriële houten drogers

,

de drogers van de aluminiumoven voor timmerhout

Al drogend materiaal van het aluminium volledig automatisch timmerhout voor hardhout en zachthout het drogen

 

PATICULAR DETAILS

         

1. DRAGENDE STRUCTUUR

De structuur van de oven wordt gemaakt volledig van speciale aluminiumlegering AW6063. Al stralen, profielen, en structuur van de dakholding evenals wind-vastbindend hebben hoge weerstand tegen corrosie, die van I, U, L & C. zijn.

De volledige structuur is zelfstandig en op een basis concrete stichting geweest die de op zwaar werk berekende pennen van roestvrij staal gebruiken.

De verbindende materialen, bouten, noten&washer worden gemaakt van roestvrij staal. De aangeboden dragende structuur kan spanning van 150kg/m2 van sneeuwlading en windlading van 120km/h. dragen.

 

Z1.jpg

 

2. OVEN CASSETES HET AFDEKKEN EN ISOLATIEsysteem

Het systeem van de hitteisolatie wordt gemaakt van aluminium cassette-panelen van legering met hoogte - de wol thermische isolatie van de dichtheids is de onontvlambare rots van 120mm dikte, de dichtheid van rotswol 55kg/m3, die hoger is dan dat van glasvezel. Er is een helling op het dak, vermijdend accumulatie van regen of sneeuw op het dak. De ovenmuur is uiterlijk en intern onder ogen gezien met plooi in reliëf gemaakte aluminiumbladen met een gekorrelde afwerking van 1,1 mm. De Cassettes zelf worden speciaal opgezet met gesteund van aluminiumplaat tussen kolommen van het dragen van structuur. Waterdicht maken het op hoge temperatuur tussen cassettes beschermt de muren tegen hitteoverdracht. Het waterdicht maken wordt toegepast bij om het even welke cassettesverbindingen.

De thermische constante van jasjepenetrability is k=0.45w/m-2.k-1. Dit is toe te schrijven aan de bijzondere bouwkenmerken van de muren. Zij zijn volledig vuurvast; zij absorberen geen vochtigheid, waarborgend constante verrichting.

 

3. OVENdeur

Het opheffen – het glijden stevig de structuurprofiel van de aluminiumdeur. De speciale groef waar de sterke rubberverbinding geïnstalleerd is verstrekt het optimale aanhalen naast doorframe. De muur van de ovendeur is van dezelfde bouw zoals de oven en dakmuren die de isolatie van de rotswol van 120mm gebruiken. Het sluitende systeem is uitgerust met regelbare tegenhangers die de nauwkeurige adhesie van de deur aan de ovenstructuur toelaten. De bodemverticale raamstijlen kenmerken nylon rollen op op zwaar werk berekende roestvrije spelden

    

Z2.jpgz3.jpg

 

4. DE DRAGER VAN DE OVENdeur EN OPHEFFEND APPARAAT

Het van de de stralenmonorail van technologie I het vervoerontwerp realiseert onbeperkte beweging van de deur die verticaal in zijn opgeheven positie hangt. De vervoerwielen zijn verzegeld kogellager aan in om het even welke weersomstandigheden.

Z5.jpg

 

5. INSPECTIEdeur

De inspectiedeur is inbegrepen en is van het openen 1500×600 mm

met de isolatie van de rotswol van 120mm.

Het is uitgerust met een veiligheidshandvat, gemakkelijk te openen en te sluiten.

De inspectiedeur zal in achtermuur worden geplaatst.

Z6.jpg

 

6. VALS PLAFOND

De kamer wordt verdeeld door aluminium middenplafond in een technologiesectie waar alle technische elementen en een drogende sectie worden gevestigd waar het hout om droog te zijn wordt geplaatst. Het middenplafond wordt opgezet op het lagere deel van de kamerstralen en van golfprofielbladen van thickness1.1 mm verzekerend de vlotte luchtstroom gemaakt.

Z7.jpg

 

 

7 VENTILATORS & MOTOREN

De luchtventilatie wordt door omkeerbare middelgrote drukventilators van hoog die prestatieniveau voorzien in elke kamer boven vals plafond van de kamer wordt geïnstalleerd. De ventilators kunnen met dezelfde efficiency en de capaciteit in zowel richting als aan om het even welk revolutietarief presteren. Elke ventilator heeft 6 aluminium slingerende bladen met volkomen symmetrische vorm. De drijvende kracht van de aluminiumventilator φ800 mm wordt bevestigd direct op de schacht van de speciaal ontworpen motoren. De motoren zijn tropically geïsoleerd om zich tegen op hoge temperatuur te verzetten (IP55) en zonder problemen in milieu's te werken die 100% van vochtgehalte bereiken

 

Z8.jpg

 

8 HET VERWARMEN ELEMENTEN

De het verwarmen elementen gebruiken aluminiumvin op roestvrij staalpijp die wordt voortgebouwd. De warmtewisselaarrollen worden verticaal boven gevestigd. Al het door buizen leiden van collectoren voor de warmtewisselaarrollen tot flenzen uit ovens wordt gemaakt in roestvrij staal. De hitteoutput wordt ontworpen voor de hoogste vraag.

 

Z9.jpg

 

 

9. HET LUCHTexchang SYSTEEM

Het ventilatie en zuigingssysteem van openingen wordt gemaakt van aluminiummateriaal. De openingen maken gebruik van druk en vacuümdiestreken binnen de kamer wordt geproduceerd die het gebruik van extra ventilators vermijdt. Het gehele systeem van openingen werkt gelijktijdig. In deze aanbieding wordt de schoorsteen verstrekt in het kamerplafond. De openingen zijn het positieve openen en het sluiten.

z11.jpgz10.jpg

 

 

10. ELEKTRISCHE RAAD

 

De raad is het modulaire paneel die aan de internationale normen relevant voor beschermingsklasse IP55 voldoen. De werkende drogende componenten worden geplaatst in de elektrische raad. (Schakelaars, relais, die enz. smelten)

 

11. AUTOMATISCHE CONTROLE VAN HET HET DROGEN PROCES HOLZMEISTER M800B (DELPHI)

Elke eenheid is uitgerust met:

6 PCs van sondes om de houten vochtigheid te ontdekken

2 PCs van EMC postenvoorzijde en rug/voor klimaat het controleren

Het is een LCD gebaseerd automatisch ovencontrolemechanisme. Het oven drogere controlemechanisme DELPHI is gebaseerd op de meest geavanceerde elektronische vandaag beschikbare technologie en omvat alle beste oplossingen dat LOGICA H&S zich in meer dan tien jaar van ervaring in systemen van de hout de drogende controle heeft ontwikkeld.

Het nieuwe die gebruikersinterface, op een LCD grafische vertoning wordt die een zeer goede leesbaarheid hebben, staat ook een gemakkelijke opstelling aan niet deskundige gebruikers gebaseerd toe, omdat al het plaatsen door zelf-verklaart menu en de toegang tot de meeste geavanceerde die menu's wordt gemaakt, van de het meest meestal gebruikte worden verdeeld.

 

.z12.jpg

Contactgegevens
Hangzhou Tech Drying Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: admin

Tel.: +8613666637088

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)