Bericht versturen
Thuis ProductenHouten Drogend Materiaal

220V / 380V Houtdroger met warme lucht

Certificaat
China Hangzhou Tech Drying Equipment Co., Ltd. certificaten
China Hangzhou Tech Drying Equipment Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Wij hebben meer dan 10 ovens sinds 2011 geïnstalleerd, en wij zijn tevreden die met de ovens door technologie-Te drogen worden geleverd. Algemene Manager van NTP, Australië

—— Vince Corlett

Ik ben online Chatten Nu

220V / 380V Houtdroger met warme lucht

220V / 380V Houtdroger met warme lucht
220V / 380V Houtdroger met warme lucht 220V / 380V Houtdroger met warme lucht 220V / 380V Houtdroger met warme lucht 220V / 380V Houtdroger met warme lucht

Grote Afbeelding :  220V / 380V Houtdroger met warme lucht

Productdetails:
Place of Origin: China
Merknaam: TECH
Model Number: ZQJ100
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 reeks
Verpakking Details: overzeese waardige verpakking
Levertijd: binnen 30 dagen
Betalingscondities: T/T, L/C
Levering vermogen: 300 reeksen/jaar

220V / 380V Houtdroger met warme lucht

beschrijving
Grootte: Op maat Garantie: 1 jaar
Naam van het product: Hoog - het Houtdroger van het kwaliteits Lage Energieverbruik Capaciteit: 20-200m3
Toepassing: Het houten Drogen Spanning: 220V/380V
Energieverbruik: Laag Temperatuurbereik: 0-100℃
Hoog licht:

380 V houtdroger met warme lucht

,

Voorzieningen voor het drogen van hout met warme lucht

,

Houtdroger met warme lucht 200 m3

Productomschrijving:

Het houten Drogende Materiaal is een ideale oplossing voor het houten drogen. Het wordt ontworpen met een geavanceerd automatische controlesysteem, toelatend nauwkeurige temperatuurcontrole van 0 aan 100℃. De capaciteit is regelbaar van 20 aan 200m3, die voor een aangepaste oplossing voor uw specifieke behoeften toestaan. Het is hoogst efficiënt in het verminderen van vochtigheid in hout, en is perfect voor houten vochtigheidsextractie en vermindering.

Dit materiaal wordt ontworpen betrouwbaar, duurzaam en makkelijk te gebruiken om te zijn. Het is perfect voor houten het drogen verrichtingen op grote schaal, en kan een verscheidenheid van houten materialen, met inbegrip van hardhout, zachthout, en synthetisch hout behandelen. Het is ook geschikt voor een brede waaier van toepassingen, van meubilair productie aan houtbewerking.

Met zijn geavanceerde van de automatische controlesysteem en temperatuur controle, kan het Houten Drogende Materiaal u helpen de beste resultaten bereiken in het houten drogen. Het is een uitstekende keus voor om het even welke houten het drogen verrichting, en is zeker om een betrouwbare, efficiënte, en rendabele oplossing te leveren.

 

Eigenschappen:

  • Productnaam: Houten Drogend Materiaal
  • Grootte: Aangepast
  • Machtsconsumptie: Laag
  • Garantie: 1 jaar
  • Capaciteit: 20-200m3
  • Toepassing: Het houten Drogen
  • Speciale Eigenschappen: Houten Vochtigheidstrekker, Houten Vochtigheidsreductiemiddel, Hout Drogende Machine
 

Technische Parameters:

Parameter Waarde
Capaciteit 20-200m3
Productnaam Hoog - het Houtdroger van het kwaliteits Lage Energieverbruik
Toepassing Het houten Drogen
Voltage 220V/380V
Verwarmingsmethode Hete Lucht
Grootte Aangepast
Garantie 1 jaar
Materiaal Aluminium
Controlesysteem Automatisch
Machtsconsumptie Laag
Houten Dehydratatietoestelsysteem Ja
Hout Drogende Machine Ja
Houten Vochtigheidsreductiemiddel Ja
 

Toepassingen:

Het Houten Drogende Materiaal van technologie ZQJ100

Dit houten drogende materiaal is geschikt voor allerlei hout, vooral die met hoog vochtgehalte. Het is uitgerust met een krachtige en betrouwbare motor die specifiek voor houten vochtigheidsvermindering en dehydratie wordt ontworpen. Het voltage is 220V/380V, is de machtsconsumptie laag, en het komt met een éénjarige garantie.

Het keurt een automatische controlesysteem goed en kan in grootte worden aangepast. Het houten vochtigheidsreductiemiddel en de vochtigheidsmonitor zijn hoogst nauwkeurig, helpend om de beste het drogen resultaten te bereiken. Het geïntegreerde houten dehydratatietoestelsysteem kan effectief het vochtgehalte van hout verminderen, die het tegen wordt beschadigd door vochtigheid helpen te beschermen.

Is het houten drogende materiaal van technologie ZQJ100 een ideale keus als u een betrouwbaar en efficiënt houten vochtigheidsreductiemiddel zoekt. Het is gemakkelijk te gebruiken en te handhaven, en zal u helpen de hoogste kwaliteitsresultaten met minimale inspanning bereiken.

 

Aanpassing:

Het Houten Drogende Materiaal van technologie is een betrouwbare oplossing om het vochtgehalte van uw hout te verminderen. Dit gevorderde houten vochtigheidsreductiemiddel wordt ontworpen met het aluminium van de premiekwaliteit om maximumduurzaamheid en langdurige prestaties te verzekeren. Het kenmerkt lage machtsconsumptie, automatische controlesysteem en een garantie van één jaar voor totale vrede van mening. Voorts kan het worden aangepast om uw groottevereisten aan te passen. Met deze houten vochtigheidstrekker, kunt u het vochtgehalte van uw hout zonder enige ruzie gemakkelijk verminderen.

 

Steun en de Diensten:

Houten Drogende Materiaaltechnische ondersteuning en de Dienst

Wij verlenen technische ondersteuning en de diensten voor ons Houten Drogend Materiaal. Ons team van deskundigen is beschikbaar aan antwoordvragen en voorziet hulp van installatie, onderhoud, reparatie, en het oplossen van problemen. Onze de diensttechnici kunnen ook op de beste methodes van gebruik en preventief onderhoud adviseren.

Wij bieden zowel technische ondersteuning ter plaatse aan als verre. Onze verre steun omvat verre diagnostiek, verre softwareinstallatie, en het verre oplossen van problemen. Onze technici ter plaatse kunnen hands-on hulp van installatie en reparaties voorzien.

Wij streven ernaar om het hoogste niveau van de dienst aan onze klanten te verstrekken. Als u om het even welke vragen hebt of om het even welke hulp nodig hebt, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren. Wij zijn beschikbare 24/7 en verheugen ons op het voorzien van u van de beste technische ondersteuning en de dienst mogelijke.

 

Verpakking en het Verschepen:

Verpakking en het Verschepen van Houten Drogend Materiaal

Het houten drogende materiaal wordt zorgvuldig en veilig verpakt om het tegen potentiële schade tijdens doorgang te beschermen. De gebruikte verpakkingsmaterialen worden ontworpen om naleving van de toepasselijke normen te verzekeren voor verpakking en het verschepen van het product. De houten kaders zijn behandeld met een beschermend schuim en de machinedelen zijn verpakt en beveiligd in bellenomslag met plakband. Het materiaal wordt dan geplaatst in een op zwaar werk berekende kartondoos, die dan wordt verzegeld en met het adres van de klant geëtiketteerd.

Het pakket wordt dan verscheept aan het adres van de klant met de gekozen verzendwijze. De klant kan van diverse opties zoals grondvracht, luchtvracht kiezen, en het verschepen uitdrukken. De klant wordt gehouden over de vooruitgang van de verzending wordt geïnformeerd en voorzien van het volgen van informatie die. Op aankomst, wordt de klant verzocht om het pakket om het even welke die schade te controleren tijdens het verschepen wordt opgelopen. Als om het even welke schade wordt gevonden, wordt de klant verzocht om het bedrijf onmiddellijk te contacteren.

 

FAQ:

Q1: Wat is de merknaam van het houten drogende materiaal?
A1: Het houten drogende materiaal wordt vervaardigd door technologie.
Q2: Wat is het modelaantal van het houten drogende materiaal?
A2: Het houten drogende materiaal is modelaantal ZQJ100.
Q3: Waar wordt het houten drogende materiaal vervaardigd?
A3: Het houten drogende materiaal wordt vervaardigd in China.
Q4: Wat is de capaciteit van het houten drogende materiaal?
A4: De capaciteit van het houten drogende materiaal hangt van de grootte van de houten stukken af. Tevreden om ons voor meer informatie te contacteren.
Q5: Welke types van hout kan het houten drogende materiaal verwerken?
A5: Het houten drogende materiaal kan verschillende types van hout, met inbegrip van zachthout en hardhout verwerken. Tevreden om ons voor meer informatie te contacteren.

Contactgegevens
Hangzhou Tech Drying Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Simon Tseng

Tel.: +86-13666631966

Fax: 86-571-63734578

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)