Bericht versturen
Thuis Productenhouten drogende oven

Volledig automatische houtdrogers voor het drogen van hardhout

Certificaat
China Hangzhou Tech Drying Equipment Co., Ltd. certificaten
China Hangzhou Tech Drying Equipment Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Wij hebben meer dan 10 ovens sinds 2011 geïnstalleerd, en wij zijn tevreden die met de ovens door technologie-Te drogen worden geleverd. Algemene Manager van NTP, Australië

—— Vince Corlett

Ik ben online Chatten Nu

Volledig automatische houtdrogers voor het drogen van hardhout

Volledig automatische houtdrogers voor het drogen van hardhout
Fully  Automatic Wood Drying Kiln Kits For Drying Hardwood Lumber
Volledig automatische houtdrogers voor het drogen van hardhout Volledig automatische houtdrogers voor het drogen van hardhout Volledig automatische houtdrogers voor het drogen van hardhout Volledig automatische houtdrogers voor het drogen van hardhout

Grote Afbeelding :  Volledig automatische houtdrogers voor het drogen van hardhout

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: TECH
Certificering: CE
Modelnummer: ZQJ/RSJ/RYJ
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: seaworth verpakking
Levertijd: 30-60days
Levering vermogen: 50 reeksen/maand

Volledig automatische houtdrogers voor het drogen van hardhout

beschrijving
Materialen: Aluminium en roestvrij staal Controlemethode: Volledig automatisch
De media van de hitteoverdracht: Stoom/warm water/thermische olie Bevochtiging syste: Stoom koud water
Land van oorsprong: China Garantie: Eén jaar
Hoog licht:

Kits voor het drogen van hout

,

Houtdrogerij

,

Volledig automatische houtdroger

Volledig automatische houtdroger van aluminium voor het drogen van hard en zacht hout

 

SPECIALE DETAILEN

1. Lagerstructuur

De structuur van de oven is volledig gemaakt van speciale aluminiumlegering AW6063.die van I, U, L & C.

De volledige constructie is zelfdragend en is gemonteerd op een betonnen basis met roestvrijstalen zware doelen.

De verbindingsmaterialen, bouten, moeren & wasmachine zijn van roestvrij staal. De aangeboden dragende structuur kan 150 kg/m2 sneeuwbelasting en windbelasting van 120 km/u weerstaan.

 

Z1.jpg

 

2. KILN KASSETTEN PLATEN EN isolatiesysteem

Het warmte-isolatiesysteem is gemaakt van aluminium cassette-panelen van legering met hoge dichtheid niet-ontvlambare rotswol thermische isolatie van 120 mm dikte, de dichtheid van rotswol is 55 kg/m3,met een vermogen van meer dan 10 W,Er is een helling op het dak, waardoor regen of sneeuw zich niet op het dak kan ophopen.De ovenwand is van buiten en van binnenuit bekleed met gegraveerde aluminiumplaten met een gegranuleerde afwerking van 1.1 mm. De cassetten zelf zijn speciaal gemonteerd met steun van aluminiumplaten tussen zuilen van dragerstructuur.Een hoge-temperatuurverbinding tussen de cassetten beschermt de muren tegen warmteoverdrachtDe verzegeling wordt toegepast op alle cassetteverbindingen.

De thermische constante van de doorlaatbaarheid van de jas is k=0,45w/m-2.k-1. Dit is te wijten aan de bijzondere bouwkenmerken van de muren.Ze absorberen geen vocht., waardoor een constante werking wordt gegarandeerd.

 

3KILN deur.

De speciale groef waar de sterke rubberen afdichting is geïnstalleerd zorgt voor een optimale aanscherping langs het deurframe.De muur van de ovendeur is van dezelfde constructie als de muur van de oven en het dak met behulp van isolatie van steenwol van 120 mmHet sluitingssysteem is voorzien van verstelbare tegenhangers die de precieze hechting van de deur aan de ovenconstructie mogelijk maken.De onderste mullions zijn voorzien van nylon rollen op zware roestvrij pinnen

Z2.jpgz3.jpg

 

4. KILL DOOR CARRIER EN Lifttoestel

Het TECH I ̊-balken monorail-wagonontwerp realiseert onbeperkte beweging van de deur die verticaal in zijn verhoogde positie hangt.De wielen van de wagen zijn verzegeld bollagers in alle weersomstandigheden.

Z5.jpg

 

 

5. inspectie deur

De controledeur is inbegrepen en heeft een opening van 1500×600 mm.

met een isolatie van 120 mm van steenwol.

Het is voorzien van een veiligheidshandvat, dat gemakkelijk geopend en gesloten kan worden.

De inspectiedeur wordt in de achtermuur geplaatst.

Z6.jpg

 

6. FALSCH CE- Het is goed.

De kamer is verdeeld door een aluminium tussenplafond in een technologie-sectie waar alle technische elementen zijn geplaatst en een droogsectie waar het te drogen hout wordt geplaatst.Het intermediaire plafond is gemonteerd op het onderste deel van de kamersbalken en is gemaakt van profielplaten van golfmatige dikte1.1 mm om een soepele luchtstroom te garanderen.

Z7.jpg

 

 

7 VANEN & MOTOREN

De luchtventilatie wordt verzorgd door omkeerbare mediumdrukventilatoren met een hoog prestatieniveau die in elke kamer boven het valse plafond van de kamer zijn geïnstalleerd.De ventilatoren kunnen met dezelfde efficiëntie en capaciteit in beide richtingen en bij elke omwentelingssnelheidElke ventilator heeft 6 aluminium schommelbladen met een perfect symmetrische vorm.De motoren zijn tropisch geïsoleerd om bestand te zijn tegen hoge temperaturen (IP55) en zonder problemen te werken in omgevingen met een vochtgehalte van 100%

 

Z8.jpg

 

 

8 Verwarmingselementen

De verwarmingselementen zijn gemaakt van aluminiumvinnen die zijn gebouwd op roestvrijstalen buizen.Alle leidingen van collectoren voor warmtewisselaar spoelen tot flenzen uit ovens zijn gemaakt van roestvrij staalDe warmteafvoer is ontworpen voor de hoogste vraag.

 

Z9.jpg

 

 

9. Het luchtverwisselingssysteem

De ventilatie- en zuiginstallaties van de ventilatieopeningen zijn gemaakt van aluminium en maken gebruik van druk- en vacuümzones die in de kamer worden gegenereerd, waardoor het gebruik van extra ventilatoren wordt vermeden.Het hele ventilatiesysteem werkt tegelijkertijd.In dit aanbod zijn de schoorsteen voorzien in het kamertak.

z11.jpgz10.jpg

 

 

10. ELECTRISCH BORD

Het bord is het modulaire paneel dat voldoet aan de internationale normen die van toepassing zijn op de beschermingsklasse IP55. De werkende droogcomponenten zijn in het elektrische bord geplaatst (schakelaars, relais, fusie, enz.).

 

11Automatische besturing van het drogen HOLZMEISTER M800B (DELPHI)

Elke eenheid is voorzien van:

6 stuks sondes voor het detecteren van het vocht in het hout

2 stuks EMC-stations/voor- en achterkant/voor klimaatregeling

Het is een LCD-gebaseerde automatische ovencontroller. The kiln dryer controller DELPHI is based on the most advanced electronic technology today available and includes all the best solutions that LOGICA H&S has developed in over ten years of experience in timber drying control systems.

De nieuwe gebruikersinterface, gebaseerd op een LCD-grafisch display met een zeer goede leesbaarheid, maakt een eenvoudige installatie mogelijk, ook voor niet-ervaren gebruikers.omdat alle instellingen worden gemaakt door middel van zelfverklaarbaar menu en de toegang tot de meest geavanceerde menu's, verdeeld over de meest gebruikte.

 

z12.jpg

 

Functioneel schema:

 

Volledig automatische houtdrogers voor het drogen van hardhout 11- Ik weet het niet.

 

Wat is ovendrogen?

 

Lumber Mill Kiln

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kiln drying is a standard practice in wood production mills and serves to efficiently bring green lumber moisture levels down to “workable” range–moisture content levels that will not end in the myriad of problems that can be caused by excess moisture levels in wood.

Deze problemen omvatten vervorming en verdraaiing in dimensioneel hout, binding of trappen tijdens het bewerken, buigingen of kroning in een geïnstalleerde houten vloer en kleeffouten in eindproducten.

Vochtgerelateerde problemen kunnen elk jaar miljoenen dollars aan schade kosten.Het drogen in de oven is een eerste stap om alle houtproducten tot vochtgehalte (MC) te brengen die minimale vochtgerelateerde schade ondervinden.

Het drogen in de oven

Lumber and LogsWanneer bomen worden gekapt en naar een houtfabriek worden gebracht, is de eerste stap meestal het ontbarsten en sorteren van de blokken naar soort, grootte of eindgebruik.worden vervolgens gezaagd tot ruwe planken van de vereiste afmetingenDeze worden vaak in lengte geknipt of geknipt voordat ze worden gedroogd.

Het drogen kan door middel van lucht of door middel van ovens, die gebruikmaken van circulerende verwarmde lucht om het overtollige vocht van het hout sneller te verwijderen.Elke lading (of ovenlading) wordt gesorteerd op soorten en afmetingen om het proces te optimaliseren en ervoor te zorgen dat de uiteindelijke vochtgehalte gelijk is over de ladingNadat het hout het juiste vochtigheidsniveau voor de betreffende soort heeft bereikt, wordt het door de planer gestuurd en geplanteerd tot zijn definitieve afmetingen, gesorteerd naar kwaliteit en verzonden.Voor houten vloeren of andere specifieke eindproductenHet hout wordt doorgaans naar een fabrikant gestuurd voor verdere bewerking, bewerking en afwerking.Het is de bedoeling van de Commissie om de Commissie te verzoeken om de nodige informatie te verstrekken over de resultaten van het onderzoek..

Dus als het hout de oven verlaat met het vereiste vochtgehalte, is het vochtgehalteproces voltooid, toch?Het drogen in de oven is slechts de eerste stap van de levenslange interactie van een houtproduct met vochtHet drogen in de oven vermindert het vochtgehalte van groen hout aanzienlijk, maar er is meer te overwegen.

Vocht voorbij de oven

De realiteit van de hout natuur, en inderdaad, een deel van de aantrekkingskracht door de eeuwen heen is dat het een hygroscopisch materiaal is.Hout reageert voortdurend met vocht in zijn omgeving en zal vocht absorberen of vrijgeven indien nodig om een evenwicht met zijn omgeving te vinden.

Bij een nauwkeurige beschouwing betekent de lange holle celstructuur van hout dat elke plank bestaat uit bundels lange cellen (denk aan een stapel drinkstrooitjes).Deze weg verplaatst vocht en voedingsstoffen van de wortels naar de takken en bladerenZodra de boom is gekapt, verliezen die paden dat vocht als het hout droogt.en het vochtniveau van het hout zal aanzienlijk dalen naarmate het droogtHet ovendroogproces helpt dat vocht eruit te trekken en tegelijkertijd de schade aan het hout die snelle veranderingen kunnen veroorzaken, te minimaliseren.

Waarom is dat zo belangrijk?

Het natte of groene hout werkt niet goed voor alles, van kampvuur tot bouwmaterialen.De prestaties als groen hout kunnen onvoorspelbaar zijn vanwege het onvermijdelijke vochtverlies nadat de levende boom is gekaptAls het hout droogt, kan het verdraaien, barsten, vervormen en krimpen in zijn fysieke afmetingen, waardoor het minder dan ideaal is voor gebouwen, vloeren of houtbewerking.

Denk aan een spons. Als een spons nat is, houdt hij vocht vast in elk gat of cel. Als hij droogt, geeft hij dat vocht niet alleen vrij, maar kromp hij ook in grootte.als een rechthoek.Het kan zich draaien of krullen als het droogt, maar verliest niet zijn vermogen om water te absorberen wanneer het aanwezig is.De fysieke afmetingen van de spons veranderen telkens als hij vocht absorbeert en vrijlaat..

Op dezelfde manier kan hout tijdens het drogen van de oven veel vocht hebben verloren, maar het verliest niet het vermogen om het vocht in zijn omgeving weer op te nemen.Het kan een directe waterbron zijn.Het hout is dus een zeer goed bestand tegen vocht in een aangrenzend materiaal of zelfs vocht in de lucht.

Zelfs wanneer hout in de oven is gedroogd, kan het een gedocumenteerd vochtgehalte hebben, maar in elke fase van het proces, na het transport in de oven, de vervaardiging, de verwerking, de productie, de verwerking, de verwerking, de verwerking, de verwerking, de verwerking, de verwerking, de verwerking, de verwerking, de verwerking, de verwerking, de verwerking, de verwerking, de verwerking, de verwerking, de verwerking, de verwerking, de verwerking, de verwerking, de verwerking, de verwerking, de verwerking, de verwerking, de verwerking, de verwerking, de verwerking, de verwerking, de verwerking, de verwerking, de verwerking, de verwerking, de verwerking, de verwerking, de verwerking, de verwerking, de verwerking, de verwerking, de verwerking, de verwerking, de verwerking, de verwerking, de verwerking, de verwerking, de verwerking, de verwerking, de verwerking, de verwerking, de verwerking, de verwerking en de verwerking.opslag of installatie van hout is mogelijk, zelfs gefabriceerde houtproducten, om extra vocht te verliezen (in een droge omgeving) of omgevingsvocht te absorberen, waardoor het vochtgehalte en eventueel zelfs de afmetingen worden gewijzigd.Als die vochtverhoging of -vermindering gebeurtBijvoorbeeld nadat een houten vloer is geïnstalleerd, kunnen buigingen, kronen, gaten of andere vochtgerelateerde problemen de integriteit van de vloer in gevaar brengen.Elk voltooid houtproject of -product kan worden bedreigd door vochtonbalans in het gebruikte hout.

Wat is de oplossing?

Net zoals houtfabrieken en -fabrikanten investeren in nauwkeurige hulpmiddelen en systemen voor het beheer van het vochtgehalte van hout, vereist elke stap van de levensduur van een houtproduct een meting van het vochtgehalte.We gaan verder met ons voorbeeld van houten vloeren., it is just as important that the flooring installer allows each board bundle to acclimate to the job site environment before installation begins as it is for the manufacturer to make sure the moisture content is accurately monitored before it leaves the plant.

Een nauwkeurige houtvochtmeter kan snel,nauwkeurige en betrouwbare monitoring van houten vloeren om ervoor te zorgen dat de geïnstalleerde vloer niet lijdt aan vochtgerelateerde problemen zoals de hierboven genoemde. Wagner Meters’ non-damaging line of pinless wood moisture meters can take measurements as frequently as necessary without marking the floorboards or causing imperfections that will become visible once the finish is appliedMet een nauwkeurige en actuele meting van het vochtgehalte van hout kan de vloer met zekerheid worden geïnstalleerd en afgewerkt voor langdurig en duurzaam gebruik.

Van het bos tot aan de uiteindelijke afwerking moet de relatie tussen hout en vocht worden begrepen en nauwkeurig worden gemeten, niet alleen in de oven, maar bij elke stap van de weg tot het eindgebruik.

 

 

Contactgegevens
Hangzhou Tech Drying Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Simon Tseng

Tel.: +86-13666631966

Fax: 86-571-63734578

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)